"Almanya'nın En İyi İşvereni" seçilen J. Schmalz GmbH, toplamda altıncı kez bu prestijli ödülü kazanmış oldu.

J. Schmalz GmbH'nin Yönetici Ortağı Dr. Kurt Schmalz, "Şirketimiz, çalışanlarına davetkar, modern ve ilerici bir çalışma ortamı sunuyor" dedi.

"ÇALIŞANLARIMIZLA ÖDÜLLENDİRİLİYORUZ"

Ödülü toplamda altıncı kez kazanmalarının önemini vurgulayan Dr. Schmalz, “Bu ödülün sadece anlık bir durum görüntüsü olmadığını görmek çok daha güzel. 2004 yılından beri, çalışanlarımızın bizim için en yüksek önceliğe sahip olduğunu 'Almanya'nın En İyi İşvereni' yarışmasında düzenli olarak kanıtlamayı başardık. Bu kurum kültürü bizi sadece ödüllerle değil, aynı zamanda her şeyden önce şirkette yaptıkları işten gurur duyan, motivasyonu yüksek çalışanlar ile de ödüllendiriyor." ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR ÇALIŞMA ORTAMI SUNUYORUZ"

Ödül, firmanın son yıllarda trend belirleyen çalışma ortamları oluşturan nitelikli çalışan sorunu ile karakterize edilen bir pazarda kendisini her zamankinden daha iyi konumlandırabildiğini de kanıtlıyor.

Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan firmanın Genel Müdürü Andreas Beutel ise, "Çalışanlarımız Glatten'deki fabrika gibi yenilikçi binalarda ileri teknolojiyle çalışıyor. Ayrıca, gelecek nesile olan bağlılığımız da var. Bu, yaklaşık yüzde 13'lük çalışanlarımıza sunduğumuz yüksek eğitim oranımızla da görülüyor. Ayrıca LIFE+ ile çalışanlarımızın, çalışma hayatları ve boş vakitlerinde eşit şekilde faydalandıkları bir bonus programı oluşturduk." dedi.

ÖDÜL TÖRENİ 5 MAYIS'TA YAPILACAK

Ülkedeki en önemli işveren ödülleri arasında yer alan  "Almanya'nın en iyi işvereni" ödülü ve yarışması için Great Place to Work girişimi, tüm firma çalışanlarını ayrıntılı bir biçimde ve isimsiz olarak bir ankete tabi tuttu.

İş-yaşam dengesi, şirketle özdeşleşme ve kariyer geliştirme fırsatları gibi konuların ele alındığı ankete ek olarak, denetleyicilerin şirketin personelini ve yönetim çalışmalarını incelediği kapsamlı bir kültürel denetim gerçekleştirildi.

Dijital ödül töreni ve Almanya çapında işveren karşılaştırmasında son sıranın açıklanması 5 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.