Pandemi döneminde de Türk sanayisinin ve sanayicilerinin yanında olan ve normalleşmeyle birlikte desteğini sürdüren Kenttur Mühendislik, bir süre önce başlattığı Yamaha SCARA robotlarındaki indirimleri kapsayan kampanyasına devam ediyor.

Firma, büyük ilgiyle karşılaşan kampanya kapsamında, kısa bir süreliğine Yamaha yeni nesil YK serisi SCARA robotlarda yüzde 32’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

YK serisi; taşıma, etiketleme, paletleme-paketleme, montaj, kontrol, lehim-kaynak ve dizme uygulamalarında kullanıcılarına ucuz maliyet, yüksek performansın yanı sıra üretimde daha fazla verimlilik ve güvenilirlik sunuyor.

“YAMAHA SCARA ROBOT KAMPANYASI SES GETİRİYOR”

Bir süre önce başlattıkları kampanyalarının büyük ses getirdiğini ve gelen talepler neticesinde kampanyaya devam etme kararı aldıklarını belirten Kenttur Mühendislik Genel Müdürü Selim Dölay, “Kampanyamız yoğun ilgiyle karşılandı. Sipariş almaya devam ediyoruz. Bunun üzerine bir süre daha kampanyamıza devam etme kararı aldık. Hatta son olarak bir müşterimize iki adet Yamaha YK600XG SCARA robot teslimini gerçekleştirdik. Kampanyamızın, Türk sanayisine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.” şeklinde konuştu.