Pickit sertifikalı partnerliğini canlı casino siteleri yürüten Demir El Robotik Otomasyon, Pickit 3D kamerası ile ışıktan etkilenmeden karanlıkta bile robotun objeleri, parçaları bulma ve alma işlemine imkan veriyor. 

Bu sayede sanayiciler için bin picking uygulamalarını devreye almayı hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.

Firma, talep doğrultusunda robotun üzerine entegre olarak veya tek başına duracak şekilde kamera entegrasyonunu sağlayabiliyor. Firma ayrıca bin picking yapılması talep edilen parçanın numunelerini alarak ücretsiz demo çalışması da gerçekleştiriyor.

3 ÜRÜNÜ İLE TOPLAMA İŞLEMLERİNİ OTOMATİKLEŞTİRİYOR

Firmanın toplama işlerini otomatikleştirmeye destek vermek amacıyla üç ürünü bulunuyor. 

Palet ve kutulardan büyük boyutlu nesnelerin toplanması için Pick-it L, kutulardan ve masalardan orta büyüklükteki nesnelerin toplanması için Pick-it M ve kutulardan yüksek hassasiyetle küçük ve orta büyüklükteki nesneleri seçmek için Pick-it M-HD kullanılıyor.

Endüstriyel bir işlemciye önceden yüklenmiş bir 3D işlemci yazılımı ve 3D kamera sayesinde nesneler toplanıyor.

TEDARİK ZİNCİRİNİN VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR

Pick-it 3D görüntü sistemi Pick-it FLEX, kutular, şişeler ve çantalar gibi en yaygın kullanılan ürünleri seçmeyi kolaylaştırıyor.

Böylece robota öğretme işlemine ihtiyaç duyulmuyor.

Deponun önemli bir bölümünü oluşturan, sipariş toplama veya hazırlama, her bir sipariş için doğru miktarda ürün toplanması gereken lojistik operasyonlarını otomatikleştiriyor ve tedarik zincirinin verimliliğini artırıyor.