Üreten Türkiye’nin Zirveleri nonstop devam ediyor. Zirve’nin ilk günü öğleden sonra kuşağı ST Endüstri Radyo Programcısı Çetin Ünsalan’ın moderatörlüğünde devam ediyor. 
Dostel Otomasyon adına Gökalp ÇİL ve Ali Alper TEZER,  temsilciliklerini sürdürdükleri “Delta'nın Robot Ailesi” çözümlerini aktardı.

Ardından Elbak adına Hamza OĞUZ, “Konveyör ve Robot Entegrasyonu” Murat YETİMOĞLU “Sektörde Kullanılan Mekanik Parçalar” konulu sunumları ile robot sektörüne sağladıkları avantajları aktardı. 

Cloos Kaynak’tan İbrahim EYÜPOĞLU, “Kaynak Prosesleri ve Yöntemleri” adlı sunumunda yenilikçi kaynak uygulamalarını profesyonel dinleyicilerle paylaştı. 

Mitsubishi Electric Turkey’den Tolga BİZEL, “Fabrikaların Dijital Dönüşümü ve İleri Robot Teknolojileri” sunumunda geliştirdikleri yapay zeka algoritmaları sayesinde robotlara uygulamalarını nasıl öğrettiklerini detaylıca anlattı.  

HİDRO-TEK firmasından Ali Tolga BEKTAŞ, “Uzaktan Erişim ve Veri Toplama” çözümü SECOMEA’yı, Noyan MORGÜL ise “AGV'ler için Hareket Sistemleri” ni sağladıkları avantajları paylaştı. 
 
Entek’ten Hamit KAYA “Robotik Sistemlerde Görüntü İşleme ve Entegrasyonu” konulu sunumunda, üretimde kalite için kamera ve robot entegrasyonu odaklı çözümlerini aktardı.  
Yoğun programın devamında magmaweld şirketinden Ahmet ŞANLITÜRK “Kaynaklı İmalat için Endüstri 4.0: magNET” sunumunu yaparak, magNET çözümleri hakkında detaylı bilgileri dinleyici ve izleyicilerle paylaştı. 

Keramik firmasından Cihad Egemen DEMİREL, sundukları  Hat Sonu Paletleme ve Paketleme Çözümlerini anlattı. 

REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU