Covid-19 salgın sürecinde müşterilerine ve iş ortaklarına destek veren Universal Robots, hızlı ve verimli çözümler sunmak, gereken öneriler ve uzman desteğini sağlamak amacıyla çevrimiçi toplantılar düzenleyeceğini duyurdu.

Firma toplantıları, kolaboratif robotik uygulama projeleri, yeni iş fırsatları, eğitim ve müşterilerinin faaliyet gösterdiği alanı ilgilendiren endüstriyel otomasyonla ilgili diğer konularla ilgili şirketlere rehberlik etmek ve tavsiyelerde bulunmak amacıyla başlattı.

Firmanın satış danışmanlarıyla birebir yapılacak toplantılar; cobot’larla otomatikleştirilebilecek uygulamalar, cobot kullanımının avantajları, bir cobot’un işletmelere nasıl entegre edileceği, üretim hacminin cobot'la nasıl arttırılacağı, cobot yatırım maliyeti ve yatırım getirisi hakkında bilgi edinmek isteyen işletme sahiplerine ve çalışanlara yönelik olarak gerçekleştirilecek.

Firmanın web sitesi üzerinden toplantı gün ve saati seçilerek rezervasyon yaptırılabiliyor.

Sürenin 45 dakika olduğu çevrimiçi toplantılara katılmak isteyenlerin, toplantı rezervasyonlarını en az 72 saat önceden yaptırması gerekiyor.