Roboride Robotics, 5-7 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen 6. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde yeni ürünü roboXTEND+ Robotik Parça Besleme Sistemi’nin, FANUC CRX kolaboratif robot eşliğinde lansmanını gerçekleştirdi.

TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE'DE ROBOTİK YÜKSELİŞ TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE'DE ROBOTİK YÜKSELİŞ

CNC TEZGAHLARA ROBOTİK BESLEMEDE KULLANILACAK

Firmanın, İstanbul’un Tuzla’daki Viaport Marina Expo Center’da düzenlenen Zirve kapsamında görücüye çıkardığı yeni ürünü, CNC tezgahlara iş parçalarının robotik beslemesinde kullanılacak ve aynı zamanda endüstriyel robot kollara otomatik yörünge aktarabilecek bilgisayar sistemini de bünyesinde barındırıyor.

Lansmanı gerçekleştirilen yeni sistemin yanı sıra firmanın standında sergilediği ve ziyaretçileriyle paylaştığı diğer ürün ve hizmetleri de yoğun ilgiyle karşılandı.

Firmadan konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Yeni ürünümüz, roboXTEND+ Robotik Parça Besleme Sistemi’nin, FANUC CRX cobotunun da eşliğinde 2021 Robot Yatırımları Zirvesi’nde lansmanını gerçekleştirmenin heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. Zirve esnasında Roboride standımızı ziyaret eden, ürün ve hizmetlerimize ilgi gösteren siz değerli müşterilerimize, kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

7. ROBOT YATIRIMLARI ZİRVESİ 4-6 EKİM 2022'DE

Bu yıl ilk kez İstanbul Anadolu Yakası’nda gerçekleştirilen ve pandemiye rağmen yoğun ilgi gören Zirve’yi toplamda 10 bin 598 kişi fiziki olarak ziyaret etti.

Endüstrideki tüm paydaşları bir araya getiren Robot Yatırımları Zirvesi, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi, Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Proses Zirvesi gelecek yıl 4-6 Ekim 2022 tarihleri arasında yine İstanbul Tuzla’da düzenlenecek.