Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen ve sektörün en bilinen öğrenci etkinliği olarak bilinen 15. RLC Günleri 19-21 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

“Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz” sloganı ile elektrik, elektronik, otomasyon sistemleri ve bilişim alanlarını kapsayan etkinlik etkinlik, öğrenci, sanayi ve akademisyen iş birliğine imkan sağlayacak.
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinliğe, sektörden önemli konuşmacılar katılacak.

SEKTÖRÜN DUAYENLERİ KONFERANS VERECEK

Etkinlik kapsamında; Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı, Pilz Türkiye Genel Müdürü Yavuz Çopur, Universal Robots Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök, AVL Türkiye Genel Müdürü Dr. Serkan İmpram, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Alvemedica Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Alaton, Doruk Otomasyon Genel Müdürü Aylin Tülay Özden, Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı Bora Tuncer, Omron Ürün Pazarlama Müdürü Yusuf Safran, Robo Otomasyon Genel Müdürü Haluk Özcan ve YILKOMER Genel Müdürü Serdar Aksoy gibi çok sayıda sektör profesyoneli konuşma yapacak, öğrencilere deneyimlerini aktaracak.

Etkinlikte, “Endüstri 4.0 ve Dijital Dönüşüm”, “Yönetimin Liderleri”, “Şimdiki Gelecek: Otonom Araçlar” ve “Dünden Bugüne Robotlar” başlıklı konferanslar düzenlenecek.

Universal Robots’un platin sponsor, EAE Elektrik, Schneider Electric, AVL Türkiye, Ford Otosan ve ABB’nin altın sponsor olduğu etkinlikte Enerjisa, Prysmian Group, STS Sönmez Trafo ve YILKOMER de gümüş sponsorlar arasında yer alıyor.