T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2018 Verimlilik Proje Ödülleri” kapsamında Polin Waterparks (Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri A.Ş), “Varyantlı Endüstriyel Robotlu İş Merkezi (VERİM)” projesi ile KOBİ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 

ÖDÜLÜ MUSTAFA VARANK’IN ELİNDE ALDI

Firma ödülü, proses kapasitesinde yüzde 30’luk iyileştirme sağladığı projesi ile kazandı.   

KOSGEB’te düzenlenen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen törende, ödülü Polin Waterparks adına firmanın Yeni Alanlar Geliştirme Direktörü Özkan Sur ve Polin Waterparks Üretim Teknolojileri Müdürü Tolga Tezcan aldı.

POLİN WATERPARKS: “3 YILLIK EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK” 

Polin Waterparks Yeni Alanlar Geliştirme Direktörü Özkan Sur ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, “Polin olarak, üç yıllık emeğimizin karşılığını almaktan gururluyuz. Projenin her aşamasında projeye inanan, yılmadan özveri ile çalışan, başarıdan başka hiçbir koşula odaklanmayan başta Tolga Tezcan, Çağla Demir ve tüm ekibimizi tebrik ve teşekkür ederim.” diye konuştu.

Verimlilik Ödülleri, verimlilik bilincinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması, her ölçekteki işletmelerin verimlilik artışlarının desteklenmesi ve bu alanda gerçekleştirilen projelerin teşvik edilmesi amacıyla yürütülüyor.