Dorse sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Özgül Treyler, üçüncü robot sistemi yatırımında da Cloos Kaynak firmasını tercih etti.

Konya merkezli firma böylece 2 yıl içerisinde üçüncü robot sistemi yatırımını gerçekleştirirken, yeni sistem yatırım ile birlikte lowbed şaselerinin kaynak işleminin robotik otomasyonla otomatize edilmesini sağlayacak.

“MARKAMIZA GÜVENLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yatırım ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Cloos Kaynak Genel Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu, “Sektöründe tüm hedeflerini bir bir gerçekleştirme yolunda emin adımlarla yürüyen değerli müşterimiz Özgül Treyler, 2 yıl içerisinde üçüncü robot sistemi yatırımında da tekrar Cloos ile yola devam kararı aldı.” ifadelerini kullandı.

Firmanın ilk sistem ile konteyner taşıyıcı şaselerinin kaynaklarını gerçekleştirdiğini belirten Eyüpoğlu, ikinci sistem ile tüm damper gövde varyasyonlarını, yüzde 95’in üzerinde bir erişimle ürettiği bilgisini verdi.

Üçüncü sistem ile de firmanın Lowbed şaselerinin robotik otomasyonla kaynatılmasını sağlayacağını kaydeden Eyüpoğlu, “Değerli müşterimize kısa dönem içerisinde hem yaptığı yatırımlardan hem de markamıza ve ekibimize güveninden dolayı çok teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu. 

SEKTÖRDE HANGİ ÜRÜNLERİ ÜRETİYOR?

Faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Özgül Treyler, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 35 bin metrekare üzerine kurulu fabrikasında başta damperli dorse olmak üzere, silobas, lowbed, römork, tanker ve özel amaçlı taşıyıcı imalatı geçekleştiriyor.