Hız ve güvenilirliğin yanı sıra hassasiyet gerektiren endüstrilere yönelik yenilikçi ve en iyi çözümler sunan Stäubli; otomotivden gıdaya, medikalden plastiğe farklı sektörler için uygun ürün gamında HelMo ile farklılaşıyor.

YENİLİKÇİ VE MOBİL BİR ROBOTİK SİSTEM

Her koşulda en zorlu ortamlarda çalışacak veya temiz oda standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış Stäubli HelMo robotları, performanslarıyla öne çıkıyor.

Çevresini üç entegre lazer tarayıcı vasıtasıyla sürekli olarak izleyebilen robotik sistem, görevlerin tamamını otomatik bir şekilde ve yüksek hızda tamamlanmasını sağlayabiliyor.

Gerekirse, aynı zamanda insanlarla birlikte de çalışabiliyor.

DOKUNMAYA DUYARLI SAFE SKIN ÖZELLİĞİ

Yüksek güvenlik gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirilen söz konusu altı eksenli robot, CS9 emniyet kontrol sistemi de dahil olmak üzere kompleks bir güvenlik paketi içeriyor.

Bir diğer ayırıcı olan “Safe Skin” özelliği ile robot, dokunmaya duyarlı yüzeyi sayesinde insanlarla doğrudan temas durumunda hemen duruyor.

HelMo robotlar, tüm güvenlik fonksiyonlarıyla ve güvenlik kategorisi SIL3-PLe ile zorlu koşullarda gereksinimleri karşılıyor.