Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen Mavi Çınar Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Bilim Çalışması Ödülü”, “İnsansı Robot” çalışmalarıyla AkınSoft ve AkınRobotics Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın’a verildi.  

Eryetiş & Balkanlar, her yıl bilim, kültür, sanat, edebiyat, müzik, basın, spor, radyo ve televizyon dallarında Türkiye’ye fayda sağlayan, alanlarında farklı ve yaratıcı çalışmalar yapan kişi ve kurumları ödüllendiriyor.

BİLİM, SANAT VE SPORUN ÖNDE GELEN İSİMLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Kurumun Pendik Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törende, Akın’ın yanı sıra Ataol Behramoğlu, Özdemir Erdoğan, Suna Keskin ve Can Ulkay gibi isimler ödül aldı.

Ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dr. Özgür Akın, her platformda eğitimin önemini vurgulayan bir bilim insanı olarak ödüle layık gören öğrencilere ve eğitimlere teşekkürlerini sundu. 

Akın, “Benimle birlikte ödül alan çok değerli bilim, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri Suna Keskin, Can Ulkay, Ataol Behramoğlu, Özdemir Erdoğan, Sabriye Şengül, Ersay Üner, Derya Uluğ, Gülbin Tosun’u da kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

ERYETİŞ & BALKANLAR’IN BÜNYESİNDEKİ OKULLAR KATILIYOR

Ödül almaya hak kazanan isimler, Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumlarına bağlı okullarda eğitim gören öğrencilerin yanı sıra öğretmen, veli, yönetici ve idarecilerin katıldığı anket neticesindeki değerlendirmeyle belirleniyor.