Ofset 3D Katmanlı Üretim Teknolojileri Katmanlı Üretim Uzmanı Yavuz Şen, Zirve’de katmanlı üretim teknolojileri alanında yaptıkları çalışmaları sunacaklarını ve üç boyutlu yazıcıları ile farklı malzemeler kullanarak gerçekleştirdikleri üretim çözümlerine ilişkin bilgiler vereceklerini belirtti.

SEKTÖRÜN İLERLEMESİNE KATKIDA BULUNMAYI HEDEFLİYOR

Ofset 3D Katmanlı Üretim Teknolojileri, katmanlı üretim sektöründe projelerin geliştirilmesi, Türkiye’ye katma değer kazandıran ürünlerin ve yedek parçaların üretilmesi ile teknolojideki son yenilikleri takip ederek sektörün yüksek düzeye ulaşmasına katkı sunmak amacıyla 2019 yılında faaliyetlerine başladı.

İstanbul merkezli olan firma, kuruluşundan beri süregelen profesyonellik, yaratıcılık, dürüstlük ve pazarı geliştirme özellikleriyle istikrarlı bir gelişim göstererek sektörde kendine belirli bir yer edindi.

NELER SERGİLEYECEK, HANGİ KONULARA ODAKLANACAK?

Robot Yatırımları Zirvesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ofset 3D Katmanlı Üretim Teknolojileri Katmanlı Üretim Uzmanı Şen, “Zirve’de bir yandan katmanlı üretim teknolojileri hakkında daha önce yaptığımız çalışmaları ve uygulama örneklerini sergilerken, diğer yandan da üç boyutlu yazıcılarımız ile farklı malzemeler kullanarak yaptığımız üretim çözümlerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunacağız.” dedi. 

REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU

Zirve kapsamında ayrıca, üç boyutlu yazıcı ile üç gün boyunca çeşitli parça üretimleri gerçekleştirerek ziyaretçilerinin üretim sistemlerini canlı olarak deneyimlemelerini sağlayacaklarını ifade eden Şen, “Katmanlı ve geleneksel üretim yöntemlerinin karşılaştırılmasının yanı sıra hızlı ve ekonomik, tedarik problemi olmadan sektördeki firmalara yeni üretim materyallerimizin tanıtımını yapacağız.” şeklinde konuştu.

“GELİŞİMİMİZE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK”

Zirve’den beklentilerini de açıklayan Şen, katmanlı üretim konusunda daha geniş kitlelere ulaşarak, halihazırda bulunan müşteri portföylerini genişletmek hedefinde olduklarını dile getirdi. Şen, sözlerini şöyle noktaladı:

“Robot konusunda böyle prestijli bir organizasyonda bulunmanın, firmamızın gelişimine ve sektör yolculuğuna önemli katkılarda bulunacağına inanıyoruz. İlk kez katılacağımız Robot Yatırımları Zirvesi’ne önümüzdeki yıllarda tekrar katılmayı temenni ediyor; tüm katılımcılar ve ziyaretçiler adına keyifli ve sağlıklı bir fuar olmasını diliyoruz.”