Manisa merkezli Alp Mühendislik, Körfez ülkelerindeki organizasyon yapısını artırmak hedefiyle Dubai firmasıyla el sıkıştı. 

OVERSEAS ENTERPRISE İLE ANLAŞTI

Alp Mühendislik Genel Müdürü Emre Özmüş 15-16 farklı ülkede hatlar ve makina çözümleri sunduklarını belirterek, “Yakın zamanda Dubai’de bulunan Overseas Enterprise firması ile ortak girişim anlaşmamız oldu. Bununla beraber özellikle Dubai ve Bahreyn taraflarındaki organizasyon yapımızı artırmayı hedefliyoruz. Yurt dışı pazarı, hacmimizin yaklaşık yüzde 50-60’ına tekabül ediyor. Benzer oranları koruyarak, kadromuzu biraz daha genişleterek müşterilerimize farklı çözümler sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“DİĞER SEKTÖRLER ÖNE ÇIKTI”

Beyaz eşyanın yanı sıra gıda sektöründe hızlı tüketimde çözümlerinin devam ettiğini dile getiren Özmüş, otomotiv konusunda da çözümlerinin olduğunu ama otomotiv piyasasının yavaşlamasıyla birlikte diğer sektörlerin ön plana çıkmaya başladığını kaydetti.

BATERİ ÇALAN ROBOTUYLA İLGİ GÖRDÜ

Öte yandan firma daha önce İzmir’deki FIT Fuarı’nda sergilediği bateri çalan robotunu bu kez WIN Eurasia Fuarı’ndaki standında sergiledi. Bateri çalan robot ziyaretçilerden büyük ilgi gördü, verdiği konseriyle izleyenleri adeta mest etti.