Murrplastik Satış Müdürü İlhan Raufoğlu, “Zirve’de, endüstriyel robotlarda hortum paketlerinden en iyi verimin alınması ve uzun servis ömrünü sağlamak adına yaylı yönlendirme sistemlerimiz ön planda olacak.” şeklinde konuştu.

KESİNTİSİZ ÜRETİME KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYOR

Kurulduğu 1963 yılından bu yana yüksek teknolojili plastiklerin öncü firmalarından olan Murrplastik, tasarımlarında yenilikçi ve evrensel çözümler ile birlikte müşterilerine özel uyarlamalar da sunuyor.

FANUC GENEL MÜDÜRÜ YİĞİT, BEYAZ EŞYA SANAYİ HEDEFLERİNE İLİŞKİN KONUŞTU FANUC GENEL MÜDÜRÜ YİĞİT, BEYAZ EŞYA SANAYİ HEDEFLERİNE İLİŞKİN KONUŞTU

Alanında 200'den fazla patente sahip olan, endüstriyel robotlar ile ilgili ürün gamını her geçen gün artıran firma, robotik uygulamalarda müşterilerinin üretim sürecinde servis ömrü uzun, bakımı, montajı ve demontajı kolayca yapılan ürünler sunarak kesintisiz üretime katkı sağlamayı amaçlıyor.

“Ar-Ge ve satış ekibimiz, müşteri ile birlikte çalışarak ihtiyacı olan çözümü hızlı ve güvenilir bir şekilde tespit ederek zamanın da teslim etmeyi amaçlar” diyen Murrplastik Satış Müdürü İlhan Raufoğlu, Robot Yatırımları Zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“AÇI AYARLI FLANŞ SİSTEMİMİZİ SERGİLEYECEĞİZ”

6. Robot Yatırımları Zirvesi’nde, endüstriyel robotlarda hortum paketlerinden en iyi verimin alınması ve uzun servis ömrünü sağlamak adına yaylı yönlendirme sistemlerinin ön planda olacağını aktaran Raufoğlu, Zirve’de sergileyecek diğer ürün ve çözümleri ile ilgili şöyle konuştu:

“İki farklı sistemi, sekiz farklı ölçüde müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Ürünlerimize, özellikle otomotiv ve beyaz eşya üreticilerinin ilgi göstereceğini umuyoruz. Metal gövdeli yaylı yönlendirme sistemimiz ve hortum paketlerini aşınma ve hasardan korumak için değişken açı ayarlı 360° dönen flanş sistemimizi de Zirve’de sergileyeceğiz.”

“ZİRVE’NİN VERİMLİ GEÇECEĞİNE İNANIYORUZ”

Raufoğlu, Zirve ile ilgili hedef ve beklentileriyle ilgili olan soruyu da yanıtladı. Raufoğlu, şunları söyledi:

“Pandemi süresince herkes gibi bizler de müşterilerimiz ile direkt kontak kurmakta zorluklar yaşadık. Bu nedenle zirve bizim için güzel bir buluşma ve nefes alma yeri olacak. Bu tür buluşmaları bizim kadar müşterilerimizin de özlediğini düşünüyoruz. Robot Yatırımları Zirvesi’nde, her zaman hedeflerimize ulaştığımız ve yeni kontaklar edindiğimiz katılımlar gerçekleştirdik. Beklentimiz, yine verimli bir Zirve gerçekleşeceği yönündedir.”