Megmeet Türkiye Ülke Müdürü Serkan Ayaydın, Zirve'de robotik kaynak makinalarını sergileyeceklerini ve Endüstri 4.0 ile ilişkili olarak yazılım çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturacaklarını söyledi.

EMERSON İŞ BİRLİĞİYLE KAYNAK MAKİNASI SEKTÖRÜNE GİRDİ

Çin’n Shenzhen şehrinde elektronik besleme kartları üretimi amacıyla 2003 yılında kurulan Megmeet, zaman içerisinde geliştirdiği teknoloji yatırımları ile birlikte endüstriyel otomasyon, telekomünikasyon ve yenilenebilir enerji gibi çeşitli alanlarda elektronik ürünler üretmeye başladı.

KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI

Ürünleri 40 ülkede kullanılan, ABD’de Silikon Vadisi dahil olmak üzere, Almanya ve İsveç’te Ar-Ge merkezleri bulunan firma, 2011 yılında Emerson ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle kaynak makinası sektörüne giriş yaptı. Zaman içerisinde başta Asya pazarı olmak üzere, bölge ülkelerde önde gelen robotik kaynak makinası üreticisi konumuna gelen şirketin ürettiği kaynak sistemleri, öncelikle ağır makina sanayi ve otomotiv olmak üzere, yüksek performans ve kalite beklentisi olan birçok alanda tercih ediliyor.

“HIZLI ÜRÜN VE HİZMET TEDARİKİMİZ İLE ÖNE ÇIKMAYI BAŞARDIK”

Megmeet Türkiye Ülke Müdürü Ayaydın, firmalarının Türkiye organizasyonlarının kurulmasından yaklaşık 1 yıllık kısa bir sürede yaygın satış ve servis ağına ulaştığını, ürünlerinin yüksek çalışma verimliliği ile kullanıcıların beğenilerini kazandığını dile getirdi.

Ayaydın, “Robotik yatırımlarda tedarik sürelerinin önemli hale geldiği günümüzde, güçlü stok altyapımız ile müşterilerimize ve partnerlerimize sunduğumuz hızlı ürün ve hizmet tedarikimiz de bizleri ön plana çıkarmıştır.” ifadelerini kullandı.

“İLK KEZ KATILACAK OLMANIN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ”

Zirve’ye ilk kez katılacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Ayaydın, “Ziyaretçilerimize özellikle sektörün önde gelen ve farklı robot markaları ile birlikte çalışabilecek esneklikte robotik kaynak makinalarımızı sergilemeyi amaçlıyoruz. Megmeet’in Endüstri 4.0 ile ilişkili olarak sektörün beklentisine yönelik yazılım çözümlerimizi de değerli ziyaretçilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.