SICK, Güvenli Robotik Alan Koruması ile güvenli, iş birliğine dayalı ve serbestçe erişilebilen robot uygulamaları sunuyor.

Güvenli Robotik Alan Koruması (Safe Robotics Area Protection) gibi güvenlik sistemleri, insanlar ve robotlar arasında güvenli etkileşimin başlangıç noktası olarak tanımlanıyor. 

SİSTEMİN AVANTAJLARI NELER?

Yüksek verimlilik sağlayan ve arıza sürelerini kısaltan sistem, aynı zamanda optimum çalışma prosesleri için iş birliği gerçekleştirilen robot uygulamalarına serbest ve güvenli bir erişim imkanı sunuyor.

Sistemin robot uygulamasının yanı sıra üretim ortamına kolaylıkla uyarlanması sayesinde yüksek esneklik ve esnek bir şekilde genişletebildiği için geleceği güvence altına alıyor.

Robot entegrasyonu için ilgili normlarla uyumlu ayrıntılı dokümantasyon sunan sistem, jenerik ve özel güvenlik sistemleri kullanılarak mevcut endüstri robotu kontrolörlerine kolay entegrasyon sayesinde maliyetlerde de düşüş sağlanmasına yol açıyor.

Firmanın uzmanları tarafından geliştirilen, kendini ispatlamış güvenlik lojiği tesisler için güvenliğin en üst seviyeye çıkarılmasını sağlıyor.