Lima Endüstriyel Bilgisayar, Zirve’de 3D görüntüleme ve analiz konularına yoğunlaşırken, robot konumlama, lojistik, kalite kontrol ve AGV çözümleri geliştiren veya kullanan firmaları odağına alacak.

ABB, YENİ ROBOTIK TESİSİNİ ABD'DE AÇTI ABB, YENİ ROBOTIK TESİSİNİ ABD'DE AÇTI

NELER SERGİLEYECEK?

Şirket vizyonlarının, robotlu üretim sektöründe bilinirliklerini artırarak, iş ortakları için projelendirme aşamasından ürün seçimi ve saha entegrasyonuna kadar tüm evrelerde güvenilir bir partner olarak yer almak olduğunu kaydeden Klehr, “Vizyonumuz doğrultusunda, şirketimiz bünyesinde sadece yapay görme teknolojileri üzerine odaklanmış ve çalışan sayısı her geçen yıl artan bir satış/mühendislik ekibimiz bulunmaktadır.” dedi.

Zirve’de 3D görüntüleme ve analiz konularına yoğunlaşacaklarını aktaran Hannes Klehr, “Robot konumlama, lojistik, kalite kontrol ve AGV çözümleri geliştiren/kullanan firmalar özellikle hedefimizin odağında olacaktır. Zirve’ye özel olarak, özellikle AGV ve lojistik uygulamalar için konumlandırdığımız Basler’in Blaze-101 ToF kamerasını, kalite kontrol çözümleri için ise Matrox’un AltiZ yüksek çözünürlüklü lazer tarama ürünlerini sergileyeceğiz. Portföyümüze yakın zaman önce dahil ettiğimiz İsviçreli Photonfocus AG’nin yüksek çözünürlüklü ve yüksek hızlı kameralarını da ilk defa Zirve’de tanıtıyor olacağız.” açıklamalarında bulundu.

"ZİRVE'Yİ BİR FIRSAT OLARAK GÖRÜYORUZ"

Zirve’den beklentilerinin yüksek olduğunu, geçen yıl yapılamadığı için bu yılki Zirve’ye ilginin yoğun olmasını beklediklerini dile getiren Klehr, “Biz de yeni ürünlerimizi sergileyeceğimiz etkinliği, hem mevcut müşterilerimizle yüz yüze yeni projelerini konuşabileceğimiz bir ortam hem de daha önce çalışmadığımız firmalar ile tanışarak ürün ve çözümlerimizi kendilerine sunabileceğimiz bir fırsat olarak görüyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.