Genmacs, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen 12’nci Sektörel Performans Değerlendirme/Çizgi Üstünde 12. Yıl Ödüllerinde, Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayi kuruluşları arasında KOBİ Büyük Ödülü’ne layık görüldü.

Kocaeli’nde gerçekleştirilen ödül törenine, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur da katıldı.

Konuya ilişkin firmadan yapılan açıklamada, “Bizler için çok değerli bu ödülü Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Gonca Yılmaz Batur, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Sayın Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Sayın Necmi Bulut’un ellerinden almak bizlere ayrıca gurur yaşatmıştır. Ülkemizin lider sanayi kuruluşlarının bulunduğu Güney Marmara ve Kocaeli Sanayi Bölgelerinden firmaların yarıştığı bu alanda ipi önde göğüsleyebilmek, bu ödüle layık görülmek bizleri onurlandırmış, bu yoldaki azmimizi, heyecanımızı daha da yükseltmiştir. Firmamızın kurulduğu günden bugünlere kadar gelmemizde sayısız emekleri bulunan Finans Proje Danışmanlık ekibine, çok değerli Pelin Işık’a, bu süreçte birlikte yol aldığımız takım arkadaşlarımıza ve çözüm ortaklarımıza teşekkürü bir borç biliriz.” denildi.

7 FARKLI KRİTERDE DEĞERLENDİRİLİYOR

Sektörel Performans Değerlendirme Ödüllerine, 2014 yılından beri Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayi kuruluşları başvurabiliyor.  

Organizasyona başvuru yapan firmalar; verimlilikten yenilikçilik ve markalaşmaya, topluma katkıdan istihdama farklı kriterlere göre değerlendiriliyor.