KEBA ve LTI Endüstriyel Otomasyon satış toplantısı 2- 4 Nisan tarihleri arasında başarılı bir şekilde gerçekleşti. 

Toplantıda, KEBA ve LTI çalışanları arasında kişilik, teknik bilgi ve motivasyon açısından  mükemmel bir bütünleşmenin olması da dikkat çekti.

Son derecede başarılı geçen uluslararası ilk ortak satış toplantısında, dünya’nın dört bir yanındaki meslektaşlar bir araya geldi ayrıca çok sayıda sunum ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Bunun sonucunda çalışanlar, satışlar ve teknik konular hakkında daha derinlemesine bilgi sahibi oldu. Bir araya gelerek, gelecek için yeni fikirler ve ürünler üzerinde görüşmeler yapıldı.

Toplantıda ayrıca, devam etmekte olan entegrasyonun durumu güncellendi,çapraz satış, ortak pazarlama ve iletişim konuları da detaylı olarak ele alındı.

 KEBA Türkiye’yi temsilen toplantıya Arif Aykan Kılıç katıldı. Kılıç, "LTI firmasının KEBA dünyasına entegrasyonu tüm hızıyla sürüyor. KEBA Türkiye olarak, LTI sayesinde pörtföyümüze yeni katılan ürünleri ve çözümleri Türkiye’de değerli müşterilerimize sunmaya başladık. Özellikle yüksek performanlı servo sürücüler ,AS/RS depolama ve lazer CNC çözümlerimiz ile yeni müşteriler katmayı hedefliyoruz " dedi.