Yamaha Motor Robotik İşletme Biriminin alt bölümü olan Yamaha Fabrika Otomasyon Bölümü, endüstriyel robotik sistemlerini ve ürünleri için satış ortakları ve müşterilerine desteğini güçlendirmek üzere Avrupa’da bir ofis kurdu.  

Almanya Düsseldorf’ta konumlanan Yamaha Motor Europe N.V.’nin bir parçası olan yeni destek ofisi, firmanın Avrupa’daki acenteleri ve distribütörleri ile iletişim sağlamak için stratejik bir konumda bulunuyor.  

Halihazırda firmanın doğrudan daha kapsamlı hizmetlerine kolay erişim sağlamak için hızla büyüyen bir müşteri tabanına hizmet sunan iletişim ağı, endüstriyel robotik alanında uzun yıllara dayanan uzmanlığa sahip partnerlerden oluşuyor.

“DESTEĞİMİZİ ARTIRMANIN ZAMANI GELDİ”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yamaha Motor IM Avrupa GmbH Genel Müdürü Ichiro Arimoto, “Önde gelen şirketler, dijital dönüşümün temeli olarak robot dağıtımlarını fazlalaştırması dolayısıyla Avrupalı ortaklarımıza desteğimizi artırmanın zamanı geldi. Fabrika Otomasyon Bölümümüz, endüstriyel şirketlerin robotları güvenle kullanmalarını ve maksimum rekabet avantajı elde etmelerini birleşik bir ürün yelpazesi, dünya standartlarında destek, yerinde üretim ve Ar-Ge neticesindeki güvencelerle sağlıyor.” dedi.