Schunk’un tekli bağlama modülü SCHUNK VERO-S NSE 138-V4 ve sadece 1 adet çektirme pimi fikstür bağlamada esnekliği artırıyor. 

SAĞLIKLI POZİSYONLAMA YAPILABİLİYOR

Fikstürün tam olarak hassas konumlandırılması standart ürün olan VERO-S NSE -138 V4 modüller üzerindeki 90 derecede konumlandırılmış hassas delikler sayesinde çok rahat bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. 

Böylelikle fikstürün 90, 180 ve 270 derecede pozisyonlaması sağlıklı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Fikstürün kendi etrafında istemsiz dönmemesi için 2 adet eksenel yumuşak ve teğetsel sert fiksleme elemanı tekli VERO-S NSE 138 – V4 modül üzerinde yer alıyor.  

Patentli çabuk ve hızlı sıkma-kilitleme sistemine sahip SCHUNK VERO-S modülleri binden fazla iş parçası ve/veya fikstür bağlama kombinasyonuna imkan sağlıyor. Standart bağlama modülleri 150 x 150 mm taban ölçüsüne sahip fikstür paletlerinin bağlanmasında çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Opsiyonel olarak modüllerde sunulan yaylı konik kapaklar modulün içerisini temiz tutmak ve korumak için kullanılabiliyor. Herhangi bir yükseklik kaybı yaşamadan koruma ve sızdırmazlık için kullanılan parça kilitlemeye engel olmadan sorunsuz çalışıyor.

28.000 N`LİK ÇEKME KUVVETİ İLE YÜKSEK RİJİTLİK VE SAĞLAMLIK 

Turbo fonksiyonun aktivasyonu ile tekli sıkma modülleri 28.000 N gibi çekme kuvvetine ulaşırlar. Modul merkezinde bulunan konik hassas delik ile fikstür tablasının altına vidalanmış erkek pimin hassas konik yapısı tam örtüştüğünde >0,005 den daha az bir tekrarlanabilirlik sağlanmış olur. Böylelikle çok hassas işleme ve bağlama proseslerinde kullanıma imkanı veriyor. 

Sistemin kilitlenmesi için herhangi bir güce ihtiyaç yoktur, şekilsel ve kendi kendine bağlama kilitleme vardır. Sistem sürekli kitlidir ve 6 bar hava kullanılması ile açılıyor. 

Sıkma pimleri içerisinde bulunan vidalara göre 35.000 N (M10), 50.000 N (M12), 75.000 N (M16) değerlerinde tutma kuvvetlerine sahiptirler. Ana parçalar, ana gövde, çekme pimleri, kilitleme ekipmanları sertleştirilmiş paslanmaz çelikten imal edilmiştir, böylelikle sistem suya karşı dayanaklı ve uzun ömürlüdür.