Endüstriyel robotik uygulamalar alanında sunduğu mühendislik çözümleriyle öne çıkan RTS Robotics, distribütörü olduğu kolaboratif robot markası AUBO ile yurt dışına açılmaya hazırlanıyor.

İLK SEVKİYAT ALMANYA’YA

RTS Robotics Kurucusu Tayfun Kesimoğlu konuya ilişkin olarak, “Mart ayındaki WIN Eurasia Fuarı’nda AUBO markası ile oluşturduğumuz eğitim setimizin tanıtımını gerçekleştirmiştik.

Bu süreçte Almanya’dan ürünümüz ile ilgili gelen talep doğrultusunda ihracatına başlıyoruz ve yakında ilk sevkiyatımızı yapacağız.” dedi. 

“MOBİL ROBOTLARLA İLGİLİ PROJELERİMİZ VAR”

Mevcut iş gündemleri ile ilgili de konuşan Kesimoğlu, tekstil ve makina sektörüne yönelik 3 farklı proje yürüttüklerini bunların yanı sıra üzerinde çalıştıkları kolaboratif ve endüstriyel robotlu projelerinin bulunduğunu ifade etti.

Tekstil ve boya sektörlerinde çözüme odaklı birçok proje geliştirme sürecinde olduklarını belirten Kesimoğlu, bu alanda geçmişte yapılamayan bazı endüstriyel uygulamalar için hazırladıkları ve hayata geçirecekleri projeler olduğunu söyledi.

Kesimoğlu, gelecek dönemde mobil robot sistemlerine farklı yaklaşımlar ile geliştirecekleri projelerinin olacağı söyleyerek sözlerini tamamladı.