Merkezi İzmir’de bulunan HUGO BOSS Solutions, Fortune Global 500 şirketleri arasında yer alan ve 44 milyar dolar büyüklüğe sahip Hintli Aditya Birla Group çatısı altındaki tekstil firması Aditya Birla Fashion Limited’le danışmanlık konusunda anlaşmaya vardı.

Bu anlaşma sonucunda 20 yıldır geliştirilen ve başarıyla hayata geçirilen yenilikçi mühendislik çözümleri, katma değeri yüksek hizmet olarak ihraç edilecek.

ADITYA BIRLA FASHION’IN ÜRETİM YAPISINI DÖNÜŞTÜRECEK

Bünyesinde Türk mühendislerin görev aldığı HUGO BOSS Solutions, dünyada tekstil sektöründe önemli konumda bulunan Hindistan’da dijital dönüşümün yanı sıra organizasyonel gelişim için danışmanlık hizmeti sunmaya başladı.

Firma danışmanlık hizmeti kapsamında, Aditya Birla Group’a bağlı Aditya Birla Fashion & Retail Limited’in mevcut üretim yapısını dönüştürmeye yönelik iş modeli geliştirecek. 

HİNDİSTAN PAZARINA GİRMESİNE DESTEK OLACAK

Hindistan’ın genel ve lüks giyim pazarına hitap eden ve ülkenin en hızlı büyüyen giyim markalarından olan Aditya Birla Fashion & Retail Ltd, sektöründe lider konumda bulunmasının yanı sıra genç giyimde öncüler arasında yer alıyor.

Söz konusu ortaklık ile HUGO BOSS Solutions, firmanın Hindistan’daki en büyük uluslararası marka üreticisi ve entegre perakende zinciri sahibi olmak için gücünü artırmayı amaçlıyor. 

HUGO BOSS SOLUTIONS, FİRMALARIN REKABET GÜCÜNÜ ARTIRIYOR 

HUGO BOSS’un İzmir’de konumlanan üretim tesisi, kuruluş yılı olan 1999’dan beridir Almanya’daki merkez tarafından gerek üretim yetenekleri gerek teknik bilgisi gerekse inovasyon konusunda grubun önemli bilgi kaynakları arasında gösteriliyor.

HUGO BOSS’un teknik inovasyon danışmanlık ekibi HUGO BOSS Solutions, uluslararası rekabet gücünü yükseltmeyi amaçlayan ve bu doğrultuda dijital ve kurumsal gelişimi destekleyen değişim projelerini devreye almak isteyen firmalara destek oluyor.

HUGO BOSS Solutions, HUGO BOSS Akıllı Fabrika’nın sahip olduğu sektörel bilgi birikimi ile üreticilere üretim sistemleri mühendisliğinden dijital dönüşüme, yalın üretimden kalite güvence sistemlerine, üretim bölümü yönetiminden liderlik geliştirmeye pek çok konuda danışmanlık hizmeti sunuyor.