Bursa Gökdere Rotary Kulübü tarafından düzenlenen RYLA (Rotary Youth Leadership Awards / Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) Semineri, 18-20 Ocak 2019 tarihlerinde Bursa Heybeli Otel’de gerçekleştirilecek.

Fanuc ve Yaskawa’nın ana sponsorlar olarak yer aldığı etkinlik, “Geleceğin Teknolojileri, Geleceğin Liderleri” temasıyla ve içeriğiyle ilk kez misafirlerine kapılarını açacak.

Farklı alanlarda eğitimlerin sunulacağı ve alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katılacağı seminere, 18-28 yaş arasındaki genç mühendisler ve yönetici adayları katılacak.

FANUC VE YASKAWA ROBOT EĞİTİMİ VERECEK

Fanuc ve Yaskawa’nın robot programlama ekipleri tarafından iki ayrı gün robot eğitimi vereceği seminer kapsamında, robot programlamadan ekipman tanıtımına, program oluşturmadan eksen sıfırlamaya pek çok konu ele alınacak.

Fanuc Eğitim Takımı tarafından sunulacak Fanuc Robot Programlama Atölyesi 18 Ocak Cuma günü, Yaskawa Eğitim Takımı’nın vereceği Yaskawa Robot Programlama Atölyesi ise 19 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

ENDÜSTRİ 4.0’DAN İNOVASYONA, YAZILIMDAN ROBOTA…

Gökdere Rotary Kulübü Başkanı - SİFF Elektromekanik Satış Yöneticisi Özgür Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başlayacak 3. RYLA Semineri’nde, Kişisel Gelişim Uzmanı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu Zeki Gürdal Karaoğlu, Pop Vriend Genel Müdürü Dr. Sabahattin Bodur, T.C. Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Salih Keskin, Code2 ve Buck A.I.’ın Yaratıcısı - Silikon Vadisi’nde Girişimci Utku Kaynar, Proente’nin Kurucu Ortağı Erçin Temel, TedEX Konuşmacısı - Algı Yönetmeni Evren Çolak gibi alanında yetkin isimler sunum yapacak. 

Yazılım, inovasyon, Endüstri 4.0 ve robot atölyelerin düzenleneceği seminerde ayrıca, Geleceğin Meslekleri Rehberi, Siber Saldırılar ve Savunma Sistemleri, Tarım Teknolojilerinde Dijitalleşme, Koçluk ve Motivasyon Atölyeleri başlıklı atölyeler de yer alacak.