Robotlu ve robotsuz hat sonu otomasyon çözümlerinin yanı sıra anahtar teslim paletleme ve paketleme makinaları/sistemleri üretimi ve kurulumu yapan Keramik Makina, 20-26 Temmuz 2020 tarihlerinde Avrupa bölgesini hedefleyen Agro Food Tech Europe ve 19-25 Ağustos 2020 tarihlerinde Türkî Cumhuriyetleri hedefleyen Uz Agro Food Tech sanal fuarlarına katılım sağlayacak ve sektörlere yönelik ürün ve çözümlerini sergileyecek.

Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek fuar katılımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Keramik Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Deniz Berna Sarsılmaz, “Fuarlar, B2B firmalar için en önemli pazarlama kanallarıdır. Covid-19 döneminde iletişim kanallarının online platformlara doğru ilerlemesiyle beraber sanal fuarlarda yeni normalin enstrümanı olarak ortaya çıktı. Dijitalleşmeye de oldukça önem veren bir firma olarak, sürecin başından sonuna kadar sanal fuarları takip etmeye ve iş gamımıza uygun olanlara katılmayı planlamıştık. Bu iki fuara başta katılma amacımız budur. Diğer yandan gıda sektöründeki artan talebe karşı otomasyonunun kaçılmaz olduğunu, firmaların pandemi döneminde daha fazla anlaması ve onların hat sonu otomasyon ihtiyaçlarına destek vermek amacıyla fuarlara katılım kararı aldık.” dedi.

5 BİNİ AŞKIN ULUSLARARASI KATILIMCI HEDEFLENİYOR

Firmaların gıda, ambalaj ve tarım sektörlerine yönelik ürün ve çözümlerini sergileyeceği fuarlara, 5 binden fazla uluslararası ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Ziyaretçilerin bilgisayarlarından, cep telefonlarından ya da tabletlerinden rahatça katılım sağlayabilecekleri yeni nesil dijital fuarlar, fiziki fuarlar ile aynı konseptte katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirecek ve web siteleri üzerinden kayıt yaptırılarak ziyaret edilebilecek.