KEBA yenilikçi, özel ürün ve çözümlerinin yer aldığı fuar standını, KEBA Live Dialog (KEBA Canlı Diyalog) ile müşterilerinin ayağına getiriyor.

KEBA Genel Merkezi’ndeki yenilikçi endüstriyel otomasyon çözümlerini içeren fuar standı, firmanın uzmanlarının görüntülü görüşme ile canlı olarak Microsoft Teams aracılığıyla rehberlik edeceği KEBA Live Dialog, 23 Kasım-18 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Firmanın uzmanlarının tüm sorulara yanıt vereceği, müşterilerin özel ihtiyaçlarına en iyi çözümler sunacağı fuar standında; robotik, otomasyon çözümlerinin yanı sıra kablosuz uygulamalar ve PROFINET özelinde yeni ürünler de tanıtılacak. 

Robot üreticilerinin dünyadaki en doğru ve hatasız robotu yapma, kullanıcı dostu dokunmatik ekranlarla makinaları güvenli, rahat ve kablosuz bir şekilde çalıştırma, makina otomasyonu ve ağ yapısının dijital geleceğini görme, büyüyen PROFINET ürün ailesindeki gelişmelerden haberdar olma gibi öne çıkan noktalar ele alınacak.

Firmanın endüstriyel otomasyon alanındaki çevrimiçi seminerlerinin de olacağı canlı diyalog etkinliğine firmanın web sitesi üzerinden kayıt yaptırabiliyor.