Fronius sunduğu kaynak çözümü ile Georg Fischer (GF) Automotive AG’nin hem zamandan tasarruf etmesini sağlıyor hem de tekrarlanabilirlik proses kalitesini yükseltmeye olanak tanıyor.

100 SANİYEDE KAYNAK İŞLEMİNİ TAMAMLIYOR

Fronius, Avusturya’daki fabrikasında Porsche Panemara gibi araçlar için amortisörler ve kapılar için tutucular üreten Georg Fischer (GF) Automotive AG’nin üretim sürecini hızlandırıyor.

Fronius Kaynak Teknolojileri direnç punta kaynağı DeltaSpot proses bandı ile her bir iş parçasında tekrar edilecek kesinlikte eşit bir nokta oluşturuyor. 

Eşit bir tetiklemenin sağladığı çözüm ile GF Automotive yaklaşık 100 saniyede bir Porsche’nin Panamera kapısının kaynağını tamamlayabiliyor. Ayrıca temiz kaynak puntası nedeniyle yüzeyde sonradan yapılacak mekanik işleme ihtiyaç duyulmuyor.

2008 YILINDAN BERİ KULLANIYOR

GF Automotive alüminyum çerçevenin zorlayıcı birleştirme işlemi için ideal bir çözüm sunan Fronius’un direnç punta kaynağı DeltaSpot’u 2008 yılından beri imalat uygulamasında kullanıyor.

DÜNYA ÇAPINDA 5.500 ÇALIŞANI VAR

Ticari araçlar ve otomobillerde kullanılan demir ve hafif metal döküm parçaları alanında dünya genelinde lider tedarikçiler arasında yer alan Georg Fischer Automotive AG’nin 12 üretim tesisinde 5 bin 500’e yakın çalışan görev alıyor.

İsviçre menşeli GF Automotive AG, otomotiv sanayisinin ve tedarikçilerinin global bir ortağı konumunda bulunuyor.