Diversey, küreselde yürüttüğü en büyük Ar-Ge projesi olan Türkiye’nin ilk profesyonel temizlik robotu TASKI Intellibot’u, Türkiye’de ilk kez FM Expo Fuarı çerçevesinde tanıtımını gerçekleştirdi.

Nesnelerin interneti ile kendi kendine temizlik yapabilen ve verimliliği raporlayabilen robot, aynı zamanda firmanın yeni nesil temizlik anlayışının da bir göstergesi oldu.

Firmanın lanse ettiği “temizliğin interneti” (IoC) kavramının en gelişmiş ürünlerinden olan robot, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

ZAMAN, ENERJİ VE İŞ GÜCÜ TASARRUFU SAĞLIYOR

Nesnelerin interneti vasıtasıyla gece de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat temizlik yapabilen, ses dalgaları ile alanı haritalandırabilen robot, zemin temizliğinde kullanıcısına zaman, enerji ve iş gücü tasarrufu imkanı veriyor.

Fabrikalar başta olmak üzere AVM, havaalanı, hastane, otel, spor salonu gibi çok çeşitli mekanların zemin temizliğinde kullanılan robot verimliliği artırmaya destek oluyor.

VERİMLİLİK KONTROLÜ FİRMALARIN ELLERİNDE 

Patentli IntelliFlow akıllı dozaj solüsyon sistemi sayesinde su ve kimyasal ürün kullanımında yüzde 76’lık bir tasarrufa imkan sağlayan, IntelliTrak sistemiyle de uzaktan makinaya bağlanıp problemi görmeyi ve çözmeyi olanaklı kılıyor. 

Ayrıca bu sayede yazılım güncellemesi gerçekleştirebilen ve data bazlı çalışma raporu hazırlayarak yönetici ve kullanıcıya anlık bilgi iletebilen robot, şirketlerin verimlilik kontrolüne sahip olmalarını sağlıyor.