İSTANBUL (AA) - İstanbul'da gerçekleştirilen "Evlilik Hazırlıkları ve Düğün Ekipmanları Fuarı"nda, kına tepsisi taşıyan, kına türküsü söyleyen ve dans eden "kınacı robotlar" ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda başlayan ve dün sona eren fuarda, evlenmek isteyen çiftlerin ihtiyacı olan her şey aynı çatı altında buluştu.

Düğün hazırlığı yapan çiftlerin ve sektör temsilcilerinin buluştuğu fuarın bu seneki teması "doğaya dönüş" olarak belirlenirken, fuar, evleneceklere tüm ihtiyaçlarını bir arada sunmanın yanı sıra, değişen trendler konusunda da yol gösterdi.

Akın Robotics tarafından üretimi gerçekleştirilen ve Erol Yıldırım Kına Organizasyon'un standında ziyaretçilerle buluşan kınacı robotlar fuarın öne çıkan unsurlarından oldu. Robotlar, kına gecelerinde tepsi taşıma, kına türküsü söylemenin yanı sıra dans ekibiyle birlikte kına dansı da yaptılar.

Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına konuşan Robot Ada işini çok sevdiğini söyleyerek, "Bu tam hayalimdeki iş, insanları mutlu etmeyi ve eğlendirmeyi çok seviyorum."  şeklinde konuştu.