OMRON Endüstriyel Robotlar, üretici firmalara üretim tesislerinde kalitede, esneklikte ve verimlilik artışında en gelişmiş kontrol olanağı tanıyan entegre otomasyonun bir parçası olarak tasarlanıyor.

AKILLI VE ESNEK ÜRETİME ZEMİN HAZIRLIYOR

OMRON, eklemli (6 eksen), SCARA ve Paralel/Delta olmak üzere 3 ayrı gruptaki endüstriyel robotları, çeşitli modelleriyle farklı kontrol cihazlarını kullanarak ve robotlarla otomasyonu entegre ederek, ileri teknolojiye sahip üretim tesisleri uygulamalarından manuel operasyon süreçlerine kadar uzanan kapsamlı robotik otomasyon çözümleri sunuyor.

Firmanın Cobra, eCobra, Viper, Hornet, Quattro tipi modelleri; malzeme taşımadan işlemeye, montajdan pick&place uygulamalarına kadar otomotiv, beyaz eşya, gıda, elektrik-elektronik, ilaç ve sağlık sektörlerinde akıllı ve esnek üretime imkan veriyor.

ÜRETİCİYİ HIZLANDIRIYOR, MALİYET TASARRUFU SAĞLIYOR

Firmanın robot, görsel denetim ve besleme sistemini tek bir yazılımda bir araya getiren eksiksiz, esnek besleme sistemi OMRON AnyFeeder çözümü, çeşitli parça türlerini yönetmeyi ve ürün değişimlerini sık ve kolayca gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor.

ACE Sight yazılımıyla birlikte görsel denetim ve robot teknolojisini bir araya getirerek eksiksiz bir esnek toplu parça besleme sistemi sunan çözüm, farklı parçalar ve sık değişim gerektiren uygulamalarda öne çıkıyor.

PAKETLEME HATLARINI YÖNETME İMKANI VERİYOR

Ayrıca endüstriyel robotlardaki bir başka çözüm olan, kullanıcı dostu PackXpert yazılımı, toplam çözüm sunan tüm robotik otomasyon ürünlerini entegre tek bir paketleme sisteminde bir araya getiriyor. 

Sezgisel grafik arayüzü sayesinde üreticilerin kolaylıkla paketleme hatlarını yönetme olanağı tanıyan yazılım, programlaya ihtiyaç duymadan özel sihirbaz kullanıcı arayüzü ile esneklik imkanı tanıyor ve böylece hızlı bir programlama yapılabilmesini sağlıyor.