DOF Robotics, 14-16 Şubat 2019 tarihlerinde Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyan Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX’a katılacak.

Firma, Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda CES 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda “Arttırılmış Sanal Gerçeklik” kategorisinde İnovasyon Ödülü ve IAAPA “En İyi Ürün” ödüllerine layık görülen Hurricane 360 VR’ı İstanbul’da ziyaretçileriyle buluşturacak.

DOF Robotics, CES 2019’un yanı sıra farklı fuarlarda da yoğun ilgi gören ve robotik teknoloji sektörüne yenilik getiren ürünüyle ATRAX’a damga vurmayı hedefliyor.

ATRAX 2019 KATILIMCI LİSTESİNDE HANGİ FİRMALAR VAR?

Bu yıl 7. kez düzenlenecek fuar, “Mutlu Şehirler” temasıyla eğlence endüstrisindeki güncel yenilikleri, teknolojileri, ürün ve projelere sahne olacak, sektör profesyonelleri ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Fuara İsviçre, Çin, İran, İtalya, İngiltere, Almanya ve Rusya gibi ülkelerden uluslararası katılımcılar ile Türkiye’den DOF Robotics’in yanı sıra Polin Waterparks, Balo, Brunswick, Meridyen Oyun Makinaları, Sukeyna Elektronik gibi sektörün önemli firmaları katılarak yeniliklerini sergileyecek.