Dem Robotik Otomasyon, üreticilerin paletleme operasyonlarında hız ve verimlilik sağlamasına imkan veriyor.

Dakikada 15 torbaya kadar çıkabilen paletleme hızı ile kullanıcılar hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de çalışanları ağır iş yükünden kurtaran uygulama, iş kazalarının önüne geçiyor.

6 FARKLI KONFİGÜRASYONU İÇERİYOR

Torba, çuval, kutu, koli gibi ürünlerin paletlenmesi için ideal olan standart paletleme hücreleri, 4 farklı robot modeli ve ihtiyaca yönelik tasarlanan gripper (tutucu) ile sunuluyor.

Firmanın, paletleme operasyonlarının temel ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan DMP-A100 Robotik Palletizer modelinden, tüm operasyonun tam otomatik olarak gerçekleştirildiği DMP-C200 Robotik

Palletizer modeline kadar 6 farklı konfigürasyonu içeren robotik paletleme hücreleri bulunuyor.

İHTİYACA UYGUN ROBOTİK ÇÖZÜMLER GELİŞTİRİYOR

Müşterilerinin ihtiyacına uygun maliyet, verimlilik ve sürdürülebilirlik üçgeninde özel robotik hücre projeleri oluşturarak devreye alan firma, paletlemede paket halinde teklifler sunuyor.

Yapı kimyasalları ve gıda başta olmak üzere farklı sektörlere yönelik paletleme çözümleri bulunan firma, projelerini ABB ve Yaskawa markalı endüstriyel robotların 4 farklı modeli ile hayata geçiriyor. 

SİMÜLASYON ÇALIŞMASI İLE BELİRLENİYOR

Projelendirme, devreye alma, satış sonrası destek ve danışmanlık hizmetleri veren firma, paletlenecek ürünün ağırlığına göre robot seçimini yapıyor.

Projeye göre 250 kg’den yüksek ürün taşıma kapasitesi ve 3.15’ten fazla erişim mesafeleri için ise simülasyon çalışmaları gerçekleştirilerek uygun robot belirleniyor.

Faaliyetlerine 2017 yılında başlayan Dem Robotik Otomasyon'un ayrıca, robotlu makina besleme otomasyonu, robotlu taşıma otomasyonu ve robotik paketleme gibi uygulamaları bulunuyor.