Universal Robots, tüm sektörler için sunduğu çözüm ve yeniliklerini 1-5 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Almanya’daki Hannover Messe Fuarı’nda ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Firma, dünyanın en büyük sanayi fuarları arasında gösterilen fuarda, UR+ ürünleriyle yapay zeka ve cobot ile yapılan konveyör takip, CNC besleme, yüzey işleme, alma-bırakma, paketleme-paletleme, kutudan parça alma, cıvatalama, yapıştırma, polisaj ve taşıma uygulamalarını tanıttı.

“GELECEK COBOT’LARLA BİÇİMLENECEK”

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Universal Robots Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök, ürünlerini ve cobot teknolojisi ile yapılan uygulamalarını sergilemekten ve yeni iş birlikleri geliştirmekten ötürü mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Cobot’larla 50’nin üzerinde ülkede yüzde 60 pazar payı ile liderliğini devam ettirdiklerini kaydeden Gök, cobot pazarında ciddi bir ivme olduğunun altını çizdi.

Gök sözlerine şöyle devam etti: “Söz konusu ivme, geleceğin üretim anlayışının cobot’larla biçimleneceğine işaret ediyor. Hızlı yatırım geri dönüşü, bakım maliyeti olmaması, kolay programlanması, düşük enerji tüketimi, esnek kullanımı ve konumlandırılması ile öne çıkan cobot’larla endüstrinin çeşitli alanlarına hizmet veriyoruz.”