Yoğun robot kullanan sektörlerin başında gelen beyaz eşya sektöründeki firmalar üretimin birçok aşamasında, farklı noktalardaki etiketleme ihtiyaçları için robotik etiketleme sistemleri kullanıyor. İzlenebilirlik, hız ve kalite standartlarında büyük avantajlar sağlayan etiketleme sistem kurulumlarında hizmet veren firmanın sektör tecrübesi ve yaygın satış, destek ağı oldukça önemli.

Almanya merkezli NOVEXX Solutions beyaz eşya sektöründe gerçekleştirdiği çok sayıda projeyle kimliklendirme ve etiketleme proseslerinde tam otomatize sistem kurulum hizmeti veriyor. Üretimin bir çok aşamasında, farklı noktalardaki ihtiyaçlar için dünyanın en geniş yelpazeli aplikasyon modüllerine sahip olan NOVEXX, bu sayede farklı yüzeylerin farklı noktalarına etiketleme yapabiliyor. Özel Vakum Pad’leri sayesinde robot ucunda, yüksek hızlarda etiketleri taşıyarak, tam istenen noktalara etiketleme işlemini gerçekleştiriliyor, bu sayede ciddi bir hız, süreklilik ve maliyet avantajı sağlanıyor.

NOVEXX Solutions hem Türkiye’de hem de tüm dünyadaki yaygın ağı ve tecrübeleri ile projelendirme aşamasındaki desteğini, bölge temsilcileri vasıtasıyla, projeler sonrası sarf malzemesi, dökümantasyon, teknik personelin eğitimi, yedek parça stoğu olarak kesintisiz bir şekilde vermeye devam ediyor.

http://www.novexx.com.tr/