Zirve’de, Inxpect ve Kassow Robots ürünlerinin sunum ve tanıtımını yapacaklarını ifade eden ACS Otomasyon Satış ve Pazarlama Müdürü Canberk Ünlü, öncelikli hedeflerinin söz konusu markalarını otomotiv, beyaz eşya, cam ve gıda endüstrileriyle tanıştırmak olduğunu vurguladı.

“ÜSTÜN BİR GÜVENLİK ÖNLEMİ SUNUYORUZ”

Robot destekli üretim modellerinde insanların göz ardı edilmesinin mümkün olamayacağını kaydeden Ünlü, robotlar ve insanların bir arada çalıştıkları üretim alanlarında iş güvenliğinin çok daha büyük bir önem taşıdığının altını çizdi.

Firma olarak bu kapsamda insan odaklı çözümler sunma vizyonuyla hareket ettiklerini ifade eden Ünlü, “İnsan güvenliği konusunda sektöre yön verebilecek bir yenilik getiren İtalyan menşeli Inxpect marka radar tarama sistemlerinin Türkiye yetkili distribütörlüğünü yapmaktayız. Dünyanın ilk radar tabanlı 3 boyutlu hacimsel tarama yapabilen sensör teknolojisiyle, gerek robotların çalıştıkları alanlarda gerekse farklı endüstriyel alanlarda, tehlikeli bölgelerde insan varlığının tespitini yapabilen üstün bir güvenlik önlemi sunmaktayız.” dedi.

Ünlü ayrıca, insan etkileşimli işbirlikçi robot modellerin üretimini gerçekleştiren Kassow Robots’un distribütörlüğünü yaptıklarını ve Endüstri 4.0 ile birlikte daha fazla önem kazanarak yaygın kullanım alanlarında insanlarla birlikte aynı ortamda güvenle çalışabilen kolaboratif robotlara dikkat çekti.

“ROBOT VE SENSÖR ENTEGRASYONUNU SERGİLEYECEĞİZ” 

Zirve’de, Inxpect ve Kassow Robots ürünlerinin sunum ve tanıtım demolarını gerçekleştirecekleri bilgisini veren Ünlü, “Sınırsız alan ve sektörlerde kullanıma açık ürünler olsalar da, öncelikli hedefimiz Türkiye piyasasında yeni olan bu markaları, otomotiv, beyaz eşya, cam ve gıda endüstrilerimizle tanıştırmak olacak. Standımızda KR850 cobot modelimiz ile birlikte, Inxpect SBV System Bus alan tarama sensörümüzün bir arada çalıştığı bir demomuz olacak. Bu sayede ziyaretçilerimize robot ve sensörün entegrasyonunu interaktif bir şekilde sergileme şansımız olacak.” 

“DOĞRU ÜRÜNLERİ, DOĞRU KİŞİLERLE BULUŞTURMA FIRSATI YAKALAYACAĞIZ”

İlk kez katılım sağlayacakları Zirve’de pandemi nedeniyle uzun bir ara verdikleri toplu katılımlı organizasyonlara tekrar başlayacaklarını, ürün ve çözümlerimizi sunma olanağı bulmuş olmanın heyecanı içerisinde olduklarını dile getiren Ünlü, “Zirve konusu, hizmet vermiş olduğumuz alana spesifik olarak hitap ettiği için, doğru ürünleri doğru kişilerle buluşturma fırsatını yakalayacağımıza inanıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.