ABB, Türkiye'de ve dünyada etkili olan pandemi nedeniyle web seminerlerine başladı.

ABB Robotik ve İmalat Otomasyonu Mayıs 2020 web seminerleri, Teknik Satış Destek Mühendisi Samet Mert’in konuşmacı olarak yer aldığı RobotStudio® webinarı ile başlamış, Teknik Satış Destek Müdürü İlyas Furkan Vural tarafından 11 Mayıs’ta “Robotik Katmanlı İmalat (RobotStudio 3D Printing PowerPac)” konusu ile devam etmişti.

MAYI AYI TAKVİMİNDE NELER VAR?

Firmanın Robot ve Uygulamaları Ürün Grubu Müdürü Funda Çorakçı Bilsel ve Paketleme İş Kolu Yöneticisi Bahadır Alper Erol, TMMOB Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi’nin web seminerleri çerçevesinde, 18 Mayıs’ta 14:00-15:00 saatleri arasında “Genel Endüstri Robotik Çözümleri” ve “Perakende Sektörü Robotik Çözümleri” konularını katılımcılarla paylaşacak. 

Teknik Satış Destek Müdürü İlyas Furkan Vural, 20 Mayıs saat 10.00’da başlayacak web seminerinde ABB RobotStudio simülasyon programının tanıtımını yapacak ve çeşitli örnekler sunacak.

Firmanın web seminerleri mayıs ayı takvimi, TMMOB Makine Mühendisleri Odası iş birliğiyle düzenlenen “Otomotiv Robotik Çözümleri ve Dijital Ürün Portfoyü” konusu ile 28 Mayıs’ta tamamlanacak.

Saat 14.00’te başlayacak ve Key Account Manager Gökhan Yenihayat, Otomotiv OEM Yöneticisi Özgür Yüksel ve Teknik Satış Destek Müdürü İlyas Furkan Vural’ın konuşmacı olarak katılıp sunum yapacakları webinarda, otomotiv ana sanayi hatlarına özel moduler ve yenilikçi sistemler konu edilecek, RobotStudio anlatılacak. 

Zoom ve Microsoft Teams Meeting platformları aracılığıyla gerçekleştirilecek webinarlara, firmanın web sitesinin yanı sıra TMMOB Makine Mühendisleri Odası iş birliği ile düzenlenecek olanlara Oda’nın web sitesi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor ve detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.

INTERPACK 2020 ERTELENDİ, ÇÖZÜMLERİNİ ONLINE SUNDU 

Ayrıca Messe Duesseldorf’un organize ettiği Interpack 2020’nin pandemi nedeniyle 25 Şubat 2021’e ertelenmesinin ardından, firma, en yeni ve esnek ambalajlama çözümlerini 13 Mayıs’ta online olarak katılımcılara sundu.

ABB robotun esnek ambalaj çözümleri ile ambalajın geleceğini şekillendiren farklı trendleri ve bugünün tüketici taleplerine nasıl yanıt verdiği anlatıldı.