“Bize güvenin, bizimle güvendesiniz” mottosuyla faaliyetlerine devam eden Bursa merkezli Surfence Makina, son olarak 1.78 metre uzunluğundaki üç hattın fens kurulumunu başarıyla tamamlayarak teslimatını gerçekleştirdi. 

KURULUM SÜRELERİNİ AZALTMAYI HEDEFLİYOR

Surfence Makina Genel Müdürü Suat Serdar Kanlıoğlu, sadece bir iş gününde üç kişiyle bütün detayları tamamladıklarını dile getirerek firma olarak kendilerine ait patentli bağlantı ekipmanlarıyla fens kurulum sürelerini minimum seviyelere çekmeyi hedeflediklerini ifade etti.

İHRACATA ODAKLANDI

Bu yıl ihracata ağırlık verdiklerini kaydeden Kanlıoğlu, “Fenslerimiz artık Avrupa’nın önde gelen firmalarında boy göstermeye başladı.” şeklinde konuştu.

DEĞER KATAN GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜNÜ ALDI 

Öte yandan kendi üretim tesisinde yüzde yüz yerli ve milli üretim gerçekleştiren firma, Bursa Ticaret Borsası tarafından ‘Bursa Ekonomisine Değer Katan Girişimciler’ ödülüne layık görüldü.

Kanlıoğlu konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, “Surfence Makina olarak Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sn. Mehmet Aydın’a, Bursa Ticaret Borsa’sı Başkan Danışmanı Sn. Can Aydoğan’a ve KOSGEB eğitmenimiz Sn. Türker Duran’a teşekkür ederiz.” dedi.