Kolarc Makine’nin 2020 planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kolarc Makine Yurt Dışı Satış Müdürü Sacit Beyenal, yeni yılda robotik kaynak uygulamalarına odaklanacaklarını söyledi.

Beyenal konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kolarc olarak, 2020 yılında manuel MIG, TIG, MMA ve SAW kaynak makinaların yanında daha fazla robotik kaynak uygulamalarında aktif olacağımız bir yıl olacaktır. Robotik MIG kaynak makinalarımız her marka ve model robot ve cobot ile uyumlu haberleşme protokollerine sahiptir” dedi. 

“PULSE RAPID KOLAY ERİŞİM İMKANI SAĞLIYOR”

Kolarc inverter kaynak makinalarının tel besleme ünitesi Pulse Rapid’in dünyanın en kolay kontrol paneli olduğunun altını çizen Beyenal, bu sayede kullanıcıların bütün kaynak parametrelerine ve modlarına kolaylıkla erişim sağlanabildiğini ifade etti.

Beyenal sözlerine şöyle devam etti: “Sinerjik veya darbe, tel çapı, malzeme tipi, tetikleme modu ve bellek gibi parametre ve modlara Pulse Rapid ön panelindeki bir düğme ile erişebilir ve ayarlayabilirsiniz.” 

Tel besleme üniteleri güç ünitesinden 40 metre uzaklığa kadar kullanılabiliyor ve kullanıcılar sıçramasız MIG kaynaklarına sahip olabiliyor.