Fanuc’un gelecek dönem hedefleri ile ilgili konuşan Fanuc Türkiye Robotik Teknik Müdürü Murat Kısa, 2020 ve sonrası için hedef sektörlerinin arasında otomotivin bulunduğunu, entegre ve yenilikçi teknolojileriyle birlikte sektöre daha verimli, daha kolay uygulanabilir ve hızlı devreye alınabilen çözümler sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

“OTOMOTİV PROJELERİ BİZİ HEYECANLANDIRIYOR”

Firmalarının gelecek dönem hedeflerine ilişkin Fanuc Türkiye Robotik Teknik Müdürü Murat Kısa, “Önümüzdeki dönemde otomotiv sanayinde büyük yatırımlar olacak. Bunlardan biri de geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve üretimi gerçekleştirilecek olan yerli otomobil. Fanuc Türkiye olarak genel endüstride birçok farklı alana hitap ediyoruz ve bu anlamda oldukça geniş çeşitliliğe sahip çözüm paketlerimiz bulunuyor." dedi.

Kısa, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bununla birlikte yakın gelecekte planlanan otomotiv projeleri bizi oldukça heyecanlandırıyor. Bu doğrultuda otomotiv sektörüne odaklanarak, entegre ve yenilikçi teknolojilerimiz ile birlikte sektöre daha verimli, daha kolay uygulanabilir ve hızlı devreye alınabilen çözümler sunmayı hedefliyoruz.”