1979 yılında kurulan Reta Mühendislik, mevcut depolama alanlarını maksimum verimlilikle kullanmak isteyen ve doğru mühendislik çözümleri arayan tüm sektörlerin öncelikli tercihi olarak hizmet veriyor. Depo raf sistemlerinde konvansiyonel , yarı otomatik ve otomatik sistemleri tasarlayıp üretip devreye alan şirketin ürün gamında, sırt sırta raf sistemleri, drive- in, mezanin, orta ve hafif yük raf seçenekleri; ayrıca yarı otomatik sistemlerde shuttle (mekik) sistem ve mobil raf çözümleri bulunuyor.
ÇEŞİTLİLİK VE DOĞRU ÇÖZÜMLERLE NEREDEYSE HER SEKTÖRDE
Reta Mühendislik CEO’su Selin Yükselir KARABİN, müşteriyi merkeze alan yaklaşımlarıyla sundukları çözümleri şöyle anlatıyor:
"Mevcut depolama alanlarını maksimum verimlilikle kullanmak isteyen ve doğru mühendislik çözümleri arayan tüm sektörlerin öncelikli tercihi olarak hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin iş yapış şekilleri, günlük operasyonları sunduğumuz çözümlerin temelini oluşturmakta. Reta olarak her müşterinin ihtiyacını ayrıntılı bir şekilde değerlendiriyoruz. Depolama kapasitesi, alan kullanımı ve operasyonel hız gibi faktörleri dikkate alarak müşterilerimize en uygun raf sistemini öneriyoruz. Çeşitlilik ve doğru çözümlerle neredeyse tüm sektörlere hitap ediyoruz. Endüstri, lojistik, gıda, ambalaj, kağıt, gıda endüstrisi , otomotiv, kozmetik, tekstil, enerji, havacılık, ilaç , tütün, petrol, ziraat, kimya sektörlerinden çok çeşitli firmalara özel çözümler sunmaktayız."
Sektöre sundukları ürünler ve Reta'nın avantajlarından bahseden Karabin, şunları anlatıyor: "Depo raf sistemlerinde konvansiyonel , yarı otomatik ve otomatik sistemleri tasarlayıp üretip devreye alıyoruz. Konvansiyonel sistemler arasında Sırt sırta raf sistemleri, Drive- In, Mezanin ve Orta ve Hafif yük raf seçenekleri bulunuyor. Yarı otomatik sistemlerde Shuttle (mekik) sistem, mobil raf çözümlerimiz var. Tam otomatik sistemlerle mühendislik çözümleri, bütçeleme, zaman planı ve devreye alma süreçlerinde gerek Reta olarak gerekse sektörlerinde öncü entegratör firmalarla birlikte müşterilerimize tam destek sağlıyoruz. Satış sonrası süreçlerde de müşterimizin yanındayız, periyodik kontrol ekibimizle kurduğumuz sistemlerin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlıyoruz."
YATIRIMLARINA DEVAM EDECEK
Önümüzdeki dönemlerdeki hedefleri hakkında da bilgiler paylaşan Karabin, "2024 başında eğitim ve çalışmalarına başlamış olduğumuz SDKM tüzüğü ile ilgili olarak önümüzdeki yıllarda özellikle bu tüzük kapsamında karbon emisyonlarımızı sıfırlamak amacıyla yatırım ve iyileştirmelerimize devam edeceğiz. Bunun dışında üretim kapasitesi arttırma yatırımlarımız sürekli olarak gündemimizde olan önemli konulardan biri. Bu yatırımlarımızı kısa vadede mevcut lokasyonumuzda orta vadede ise yeni lokasyonlarımız ile desteklemek hedeflerimiz arasındadır." diyerek sözlerini sonlandırıyor.