Jumo Ölçü Sistemleri, tesis kontrolü ve iklimlendirme proseslerine uygun olan ve piyasaya sunduğu Higro Dönüştürücü, Higrotermal Dönüştürücü ve CO2 Ölçüm Probu ile öne çıkıyor.

Kapasitif nem sensörleri, ısıtma-soğutma ve iklimlendirme uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlandı. Yüksek ölçüm hassasiyeti, uzun süre doğru ölçüm, kimyasallara karşı dayanım ile dikkat çekiyor.

Modern kasası ile kolay monte ve çevresel kirliklere karşı koruma sağlayan ürün, söz konusu faktörler sayesinde sorunsuz bir şekilde çalışmaya imkan tanıyor.

UZUN ÖMÜR KULLANIM VE DOĞRU ÖLÇÜMLEME

CO2 probu karbondioksit konsantrasyonu ölçümü için infrared teknoloji ile çalışan NDIR prosedürü ile otomatik kalibrasyon sayesinde kullanım ömrünü uzatmasının yanı sıra ölçüm değerlerinin doğru bir şekilde ölçülmesini sağlıyor.

Oda tipi, duvar tipi ve kanal tipi versiyonlarına sahip olan ürün, oda tipi ve duvar monte versiyonlarına iki satırlı LCD ekran takılabiliyor.

NERELERDE KULLANILIYOR?

Ürünün çok çeşitli kullanım alanları arasında; tesis yönetimi, iklimlendirme, rezidans ve ofisler, devlet binaları, depolama ve soğuk hava depoları, üretim sahaları gibi yerler bulunuyor.