Endüstrinin kalbinin attığı, 20 ülkeden bin 400'e yakın firmanın katıldığı, “Win Eurasia Metalworking 2019” fuarına katılan Yıldız Gaz Armatürleri, farklı gruplarda sergilediği ürünlerle fuarda iz bıraktı.
14-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, Yıldız Gaz Armatürlerinin standı, hem katılımcılar hem de firmalar tarafından büyük ilgi gördü. 

1979 yılında kurulan Yıldız Gaz Armatürleri, 40 yıldır uzman kadrosu, dünya yeniliklerini takip eden Ar-Ge merkeziyle her geçen gün ürün çeşitliliğini arttırmış, Türkiye’nin lider kuruluşu olmayı başarmış bir firma olarak öne çıkıyor.

Gaz armatürleri alanında dünyanın saygın kuruluşları arasında yer alan firma, 1983 yılında Türkiye’de sektörünün ilk TSE belgesini almış ve sektördeki farkını ortaya koymuştur.
Gaz armatürü üretiminin yanında, kaynak piyasasında ihtiyaç duyulan diğer ekipmanların da temini amacıyla geçtiğimiz yıl büyük önem verdiği İnverter kaynak makinalarını da piyasaya sürerek ürün portföyünü genişletmeye başlamıştır.

2019 yılında hem bu makinaların satışlarının arttırılması hem de diğer tamamlayıcı ürünlerle ürün portföyünün daha da genişletilmesi hedefleniyor.
Sektörünün öncüsü firma, kaynak sektöründe Dünya’nın önde gelen firmaları ile iş birliğini geliştirmekte ve ürün portföyünü sektörün ihtiyaçlarına göre şekillendirmektedir. Bunun için TELWIN, EWM, NKO, CEPRO gibi kalitesi Dünyaca onaylanmış firmalar ile distribütörlük anlaşması bulunmaktadır.

APRAGAZ ve CE belgeleri ile uluslararası arenada da kalitesini onaylatan Yıldız Gaz Armatürleri, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor.
Çeşitli okullardaki öğrencilere “Çocuklar Bizim Geleceğimiz” projesi kapsamında Yıldız Gaz ürün, eğitim ve öğretim materyalleri yardımında bulunan firma, düzenledikleri seminerler ile de gençlerin ufkunu açıyor.