Prüftechnik Türkiye ailesi olarak üretimin devamlılığını sağlamak için çalışan kişilere teşekkür etmek ve desteklemek için online seminerler düzenliyor. Prüftechnik Akademi ayrıca bazı önemli eğitimlerini online platforma taşıdı. 

11-14 MAYIS MOBİUS ISO CAT I TİTREŞİM ANALİZ EĞİTİMİ 

Mobius ISO CAT 1 eğitimi, eğitimen Özgün Yakar Türkçe olarak gerçekleştirecek. Zengin animasyonları ve 3D grafikleri ile online platformlar için en uygun olan Mobius eğitimlerinden internet üzerinden gerçekleştirilecek sınav sayesinde ISO 18436-2'ye göre akredite uluslararası geçerliliği olan sertifika almaya hak kazanılıyor. Ayrıca Mobius Enstitüsünün online eğitim platformu olan Mobius Learning Zone'a 6 aylık üyelik ile erişebilecek ve bu platformda derslerin tekrarı yapılabilecek. 

05-07 MAYIS ONLİNE TİTREŞİM ANALİZ EĞİTİMİ - SEVİYE 1 

Müfredatını Prüftechnik Türkiye'nin uzman eğitmenlerinden Yusuf İhtiyaroğlu'nun oluşturduğu titreşim analiz eğitimimizde, sahada karşılaşılan gerçek vakalara odaklanarak titreşim teorisi ve analizinin temellerine odaklanacağız. 

 ÜCRETSİZ ONLİNE SEMİNERLER 

16 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek olan 2 saatlik "Balanssızlığın Teşhisi ve Yerinde Balans" seminerimize ve 22 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek olan 1.5 saatlik "Güvenilirlik Odaklı Bakım Stratejisi ve Durum İzleme Teknolojileri" konulu seminerlere ücretsiz olarak katılmak mümkün.