4. Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi, 22-24 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy, İstanbul’da gerçekleşti. Yatırım planlarını şekillendirmek ve proses
endüstrisiyle ilgili en son yeniliklerden haberdar olmak isteyenler zirveyi ziyaret etti. Sektörün en büyük iş birliği platformunun oluştuğu etkinlikte; sektörel çözümler ve uygulamalar sergilendi. 

PROSES OTOMASYONU, YÖNETİMİ, GÜVENLİĞİ VE BAKIMI KONUŞULDU

Proses Zirvesi ve Sergisi’nde üç gün boyunca: Proses Otomasyonu, Proses Yönetimi, Proses Güvenliği ve Proses Bakımı konularında yatırım yapan firmalar, sektör bazında kendi deneyimlerini sergide ve gerçekleştirilen paneller aracılığıyla paylaştı. Sempozyum alanında örnek uygulamalar paylaşıldı ve seminer salonlarında katılımcı firma sunumları gerçekleştirildi.

34 İLDEN ZİYARETÇİLER KATILDI

4.Proses Zirvesi ve Sergisi 34 ilden ziyaretçileri ağırladı. Gelen ziyaretçilerin yoğunluğu, ilk 10 şehir olarak sırasıyla; İstanbul, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, İzmir, Sakarya, Ankara, Yalova, Kırklareli, Eskişehir ve Manisa şeklinde oluştu. Özellikle firmalardaki üst düzey karar vericilerin katılımıyla gerçekleşen Zirve’de, 10 panel programında alanında uzman 40 konuşmacı uygulamaları ve sektörel deneyimleri paylaştı.

ZİRVENİN 5’İNCİSİ ANADOLU’DA GERÇEKLEŞECEK

Sektörün kendi ihtiyaçlarına yönelik butik Zirveler organize eden Endüstri Medya, 2020 yılı içinde de hem mevcut organizasyonları hem de yenilikleriyle endüstriye destek vermeye devam edecek. Endüstri Medya, proses sektörünün en büyük organizasyonunu Anadolu’ya taşıyacak.