Delta Vana, Mayıs ayında başta Enerji alanı olmak üzere; petrokimya, kimya, maden, demir-çelik, gıda ve tekstil gibi farklı sektörlere, yeni gelişmeleri irdelemek üzere ekonomi ve sanat dünyasını bir araya getirdi. 

Komedyen Yavuz Seçkin’in sunumu ile Shangri-La Bosphorus Hotel Beşiktaş’ta gerçekleşen ProcessMania etkinliğinde " Endüstri 1.0 döneminden proses örnekleri"  anlatılarak, sektörün ileri gelenleri konuşmalarını gerçekleştirdi.

ÜLKE EKONOMİSİ İLE DOĞRU ORANTILI OLARAK BÜYÜYORUZ

Delta Vana'nın yetkili ismi, aynı zamanda CEO, Cem Şanlımeşhur, ” Tek başına, bundan tam 12 yıl önce başlamış olduğumuz, zorlu ancak keyifli yolculuğumuzda hep nereye gitmek istediğimizi bilerek, hareket ettik. 2017 senesinin henüz başlarında gerçekleştirmiş olduğumuz, stratejik çalışmalar neticesinde de bir akış yönetim şirketi olarak sürdürme kararı aldık. Sürece baktığımızda, gelişen ve ilerleyen hedeflerimiz ile başta cirosal olmak üzere, personel sayımız ve sunmuş olduğumuz hizmet standartları ile şu an sektör bazında, en büyük distrübitör konumunda bulunmaktayız. Ekonomimiz ile doğru orantılı olarak hızlı ve son derece emin adımlarla büyümekteyiz." dedi. 

JAFARİ: “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ ÇOK PARLAK BUNU GÖREBİLİYORUM”

İran asıllı Jesco Genel Müdürü Hamid Jafari, “Türkiye'nin sanayisindeki büyümesi için gerekli olan,  mikro değil makro çalışmaların gerçekleştirilmesidir. yapılması gerekiyor.  Şu anda  silah sanayisi konusunda iyi bir durumda.  Ancak öncelikli olarak yeni atılımlar gerçekleştirmeli. Mesela, yazılım gibi, katma değeri yüksek ürünlerin üretimine ağırlık verilmesi gerekmekte. Çok yönlü kavrayıcı bir kapasitede olan Türk halkı için, kompleks sorunları çok hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabiliyor. Bu anlamda da geleceğinin çok parlak olduğunu görebiliyorum."  şeklinde konuştu.