Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarı PETDER verilerine göre Petrol Ofisi, her iki alandaki liderliğini pazarın da üzerinde büyüyerek 2020 yılında da sürdürdü. Petrol Ofisi, Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarında 2010’dan bu yana üstlendiği liderliğini, 2020’de pazar payını yüzde 30.5’e ulaştırarak 11’inci yılına taşıdı. Petrol Ofisi, madeni yağlar pazarında ise 2019’da eriştiği liderliğini 2020’de ulaştığı yüzde 29.1’lik payla güçlendirdi. 

“TÜRKİYE’YE YARAR SAĞLAMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Dünyanın bugüne kadar karşılaşmadığı, öngörülemeyen küresel pandeminin içerisindeyiz. Sosyal yaşamımızdan iş hayatına kadar her alanda zorlu koşullar yaratan bu süreçte elde ettiğimiz başarı bizim için önemli bir motivasyon kaynağı” dedi. Şiper ayrıca, Petrol Ofisi olarak her alanda en iyiyi, en doğru şekilde yaparak hem müşterimize hem paydaşlarımıza hem sektörümüze hem de Türkiye’ye yarar sağlama gayreti içindeyiz. 80 yıldır olduğu gibi bugün de tüm bunları yapacak güç ve yeteneğe sahibiz. Petrol Ofisi, büyüklüğü, gücü, tecrübesi, gelişmiş altyapısı, teknolojisi gibi birçok üstün niteliğinin yanı sıra alanlarında uzman insan kaynağı ile de her koşulda başarılara imza atmaktadır.” dedi. 

“BİREYSEL VE KURUMSAL MÜŞTERİLERİMİZLE HER ZAMAN YAKINIZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, yaşamlarımızı derinden etkiledi. Böylesine güç koşullarda iki alanda liderliğimizi sürdürdük. Ayrıca pazar payımızı geliştirdik. Bunun gerçekleştirilmesi, bizler için özel bir anlam taşıyor. Elde edilen bu başarı çalışma arkadaşlarımızdan paydaşlarımıza, distribütör ve bayilerimize kadar büyük bir ekibin, özverili çalışmasının eseri” dedi. Gürsu ayrıca, “Bireysel ve kurumsal müşterilerimizle her zaman yakınız. Teknolojilerdeki gelişmelerin yanı sıra müşterilerimizin istek ve beklentileri de bizler için birer iş hedefi konumunda. Uzmanlığımız, bilgi birikimimiz, üretim ve POTEM ile Ar-Ge gücümüz sayesinde hızlı, esnek ve kabiliyetli bir yapıya sahibiz. Bu niteliklerimizle yaptığımız geliştirmeler ve üretim ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını, beklentilerinin de üzerinde karşılayan çözümler sunuyoruz. Petrol Ofisi madeni yağlar alanında da müşteri odağı ile ilerleyen, gelişen bir şirket. Bu yaklaşımlarımızın sonucunu da mevcut müşterilerimizdeki yüksek memnuniyetin yanı sıra yeni müşteri kazanımlarında da gözlemliyoruz” şeklinde konuştu.