Cenk A.Ş. su soğutma kulesi, kuru tip soğutucu, hava soğutmalı kondenser, kapalı çevrim su soğutma sulesi, hibrid kule, adyabatik soğutma kulesi imalatları gerçekleştiren Cenk A.Ş, 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini deneyimli mühendis, teknik ekip ve en güncel teknolojileriyle gerçekleştiriyor. Cenk Endüstri Tesisleri İmalat ve Taahhüt A.Ş. tarafından yapımı üstlenen Petkim CTP soğutma kulesi hizmet vermeye hazır. Kulenin teslimi 1 Mart’ta gerçekleştirilecek.
Petkim’in CTP soğutma kulesi inşa çalışmalarında sona gelindi. Anahtar teslim endüstriyel tesis projesi montaj işlemleri, betonarme CTP imalatı ile otomasyon sisteminin yapımını kapsayan projenin yapımı Cenk Endüstri Tesisleri İmalat ve Taahhüt A.Ş. tarafından üstlenildi. 1 Mart’ta teslim edilmesi planlanan soğutma kulesi şu an tesis için hizmet vermeye hazır hale getirilmiş durumda.
Petkim CTP soğutma kulesi hizmete hazır
Cenk Endüstri Tesisleri İmalat ve Taahhüt A.Ş. tarafından yapımı üstlenen Petkim CTP soğutma kulesi hizmet vermeye hazır. Kulenin teslimi 1 Mart’ta gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
EndüstriForum - Son Mesajlar
AIOT PAZARI, 2025'TE 450 MİLYAR DOLARA ULAŞACAK
Son: Cem Karatay - Cuma, 12:27
Geleceğin Dünyasını Kim Belirleyecek Kim Yönetecek ?
Son: - Perşembe, 21:06
AMETEK CTS Webinarına Davetlisiniz!...
Son: NETES MÜHENDİSLİK - Salı, 11:20
Transformatör ve Çeşitleri
Son: artmedya - 21 Şubat 2021
İş tekliflerine açıksanız, burada bir paylaşım yapın
Son: artmedya - 21 Şubat 2021
1
Arıtma tesisi ve terfi istasyonlarında gaz algılama
2
TPAO arama için yeni kuyu yatırımları yapıyor
3
Su seviyesi ve zemin doygunluk bilgilerinin kolay...
4
Endüstriyel USB Tehdit Raporu sonuçları neler?
5
İTÜ Kariyer Zirvesi'ne katıldı
6
Almanya'ya gidiyor
7
2019'da en büyük pay depolama tesisinin
8
Veri toplama sistemleri için...
9
Hijyenik içecek prosesi için üretildi
10
Yerli markadan yüzde 100 tozsuzlaştırma
Sektörel Bültene Abone Ol
ANKETTüm Anketler