15 yılı aşkın deneyim ve bilgi birikimi ile laboratuar ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı sorunsuz ve hızlı şekilde yerine getiren Delta Laboratuvar, sektördeki öncü konumu, iş disiplini ve sağladığı çözüm önerileriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Delta Laboratuvar’ın “En büyük güç kaynağımız” olarak nitelendirdiği tecrübeli ve alanında uzman olan personelleriyle birlikte arzu edilen laboratuar ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde yerine getiriliyor.

Çok kısa bir sürede Delta Laboratuvar’ın tüm dünyada geçerliliği bulunan ve kalite yönetim sistemini temsil eden ISO 9001:2008 belgesini almaya hak kazanması da bu alanda ne kadar iddialı ve kaliteli bir firma olduğunun kanıtı niteliğinde. 

Delta Laboratuvar kendine o kadar çok güveniyor ki sektördeki standart müşteri ilişkisini bir üst seviyeye taşıyarak kendilerini bir çözüm ortağı ve partner firma olarak lanse ediyor.
İşte tam da bundan dolayı firma, performansı olumsuz yönde etkileyecek etmenleri eleyerek, müşterilerine sadece yararı olacak proje ve ürünleri sunma eğilimi içinde çalışmalarına son sürat devam ediyor.