Kocaeli Sanayi Odası ve Price Waterhouse Coopers Türkiye, bu yıl 13’üncü kez Marmara Bölgesi’ndeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirdi. Tören, 25 Kasım tarihinde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TOBB. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın katılımıtla düzenlendi. Masdaf, Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren büyük ölçekli kuruluşlar içerisinde Ar-Ge, inovasyon ve markalaşmaya yaptığı yatırımlarla “Metal Sanayi Büyük Ölçekli İşletme” kategorisinde ödüle layık görüldü.  

EKONOMİYE KATMA DEĞER SAĞLAYAN, YENİLİKÇİ FİRMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Rekabette öne çıkmanız, katma değerli üretim gücünüzle, çevreye ve topluma kattığınız değerle ve inovasyon gücünüzle doğru orantılıdır.” dedi. 

52 BİN METRE KARE ALAN ÜZERİNE KURULU ÜRETİM TESİSLERİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Masdaf’ın Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç, “Masdaf olarak 52 bin metre kare alan üzerine kurulu üretim tesislerimizde geliştirdiğimiz inovatif ve rekabetçi pompa teknolojilerimiz ile dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yarım asra yaklaşan tarihimiz boyunca sürdürülebilir büyümemizi; mühendislik gücümüze, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeye, kurum içi eğitimlere, üretim teknolojileri alanındaki yatırımlarımıza, Ar-Ge’mize ve markalaşma çalışmalarına borçluyuz. Tüm bunlar büyümeyi ve beraberinde liderliği getirdi. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.