Masdaf, “Smart Select Pompa Seçim Programı”nın geliştirilmiş yeni versiyonunu kullanıma sundu. Program kullanıcı talepleri doğrultusunda geliştirilirken konfigürasyonunda satış sürecinin merkezi bir parçası ve pompa seçimi konusunda hizmet sağlayacak. Smart Select akıllı veritabanı, ürüne özgü verilerin görselleştirilmesini sağlayacak ve satış sürecinde kullanılmasını yardımcı olacak. Hazırlanan teklifler doğrudan e-posta gönderiliyor. Bu da zamandan tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca PDF dosyaları, ek yazılıma ihtiyaç duyulmadan dışa aktarılabilecek.

SEZGİSEL İŞLETİM KONSEPTİ 

Smart Select, sezgisel işletim konsepti ile kullanıcı dostu bir ara yüze sahip. Ayrıca modern bilişim teknolojilerinin ihtiyacına cevap vermek amacıyla tasarlandı. Program, web tabanlı olarak geliştirildi. Bu sayede akıllı telefon, laptop ve tablet gibi tüm mobil cihazlara taşınıyor. 

HİDROLİK SEÇİM ÖZELLİĞİ 

Smart Select, özel pompa tasarımlarının hem boyutlandırma hem de yapılandırmasını sağlamak için farklı ek modülle sunuyor. Smart Select, önceden tanımlanan seçim parametreleri ve hesaplama yöntemleri sayesinde kullanıcılarının pompa seçimini hızlandırılıyor. Doğru bir seçim yapmalarına olanak sağlıyor. Programın hidrolik seçim özelliği ise doğrudan ürün seçimi ve hızlı seçim yapılmasına olanak tanıyor. Hidrolik seçim ile uygulama alanları, basma yüksekliği, akış hızı gibi değerler göz önünde bulundurularak pompaların boyutlandırılması sağlanıyor. 

QuickSearch ÖZELLİĞİ 

•    Kullanıcıların doğru pompaları hızlı bir şekilde bulmasını sağlıyor. 
•    Hızlı olan seçim sürecini iyice hızlandırıyor. 
•    Zamandan tasarruf sunuyor. 
•    Verilerin karşılaştırılmasını sağlıyor. 
•    Seçilen pompalar listeleniyor ve benzerlikleri ile farklılıkları görülüyor.